Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ

Πολλά επεισόδια φαίνεται πως θα έχει η σκέψη του Ραφαήλ Μπαρού, προέδρου του εργατικού κέντρου να φέρει Μέλι απο την Συθωνία Χαλκιδικής. 
Ο μελισσοκόμος Γιάννης Νικολόπουλος με μία άκρως επιθετική δήλωση του σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης καλεί όλους του μελισσοκόμους της περιοχής να αντιδράσουν και να παρευρεθούν με το προϊόν τους έξω από το εργατικό κέντρο Ναυπλίου την 1η και 2η Δεκεμβρίου. Αναλυτικά αναφέρει: 
Κάποια στιγμή ο κύριος Μπαρού πρέπει να σταματήσει το δήθεν κοινωνικό του έργο. Καλώ τους κατοίκους του Ναυπλίου να έρθουν στο Εργατικό Κέντρο στις 1 και 2 /12 και να πάρουν μέλι ντόπιο από παραγωγούς τις Αργολίδας με 5,50 ευρώ το κιλό και όχι σε συσκευασία τρίκιλη Καλω τους μελισσοκόμους της περιοχής να σταματήσουν τη δήθεν κοινωνική πολιτική του κυρίου Μπαρού και να έρθουν με το μέλι τους στο Εργατικό Κέντρο να το διαθέσουν στους συμπολίτες μας. Ο κύριος Μπαρού να σταματήσει το δήθεν κοινωνικό έργο, πηγαίνοντας ενάντια στον ντόπιο παραγωγό μελιού και όχι μόνο. Καλώ όλους τους κάτοικους του Ναυπλίου να μην αγοράσουν αυτό το μέλι και να έρθουν στο Εργατικό Κέντρο τις ίδιες μέρες (δηλαδή 1-2 Δεκεμβρίου) και να προμηθευτούν το μέλι τους με 5,50 το κιλό. Μέλι από ντόπιους παραγωγούς, σε συσκευασία 1ος κιλού. Καλώ τους μελισσοκόμους της περιοχής να φέρουν το μέλι τους συσκευασμένο
και να το διαθέσουν στους συμπολίτες μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου