Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αυτή εί διασημότερη πορνοστάρ στον κόσμο: Η Λίζα Αν σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη [εικόνες]

Πριν από λίγες ημέρες, η PornHub παρουσίασε τα στατιστικά των επιλογών του πλανήτη στη διαδικτυακή πορνογραφία. Τα στοιχεία κυμαίνονταν ανάλογα την ηλικία, ωστόσο ένα άτομο ένωνε όλες τις φαντασιώσεις: Η Λιζα Αν αναδείχθηκε ως η δημοφιλέστερη πορνοστάρ του πλανήτη και πρώτη στη λίστα αναζητήσεων παγκοσμίως και μίλησε στο Vice για την επιτυχία της.

H Λιζα Αν δεν είναι μία τυχαία πορνοστάρ, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες, ενώ έχει δανείσει και τη φωνή της στο χαρακτήρα μίας πόρνης στο ,Grand Theft Auto V.
Οπως αναφέρει η ίδια, μιλώντας στο Vice, είναι πραγματικά έκπληκτη με τη δημοτικότητα της, ωστόσο προσπαθεί να παραμείνει ο εαυτός της και να μην παρασυρθεί από τη δημοσιότητα. Επιμένει μάλιστα ότι είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους, ξυπνάει κανονικά το πρωί και ανεβαίνει στη ζυγαριά προσευχόμενη να δείξει ένα κιλό χαμηλότερα.

Οσο για το πώς αισθάνεται για τη δουλειά της και την προτίμηση που της έχει ο κόσμος, η Λιζα Αν εξηγεί ότι δε νιώθει το ίδιο σέξι και άγρια με άλλες κοπέλες στο επάγγελμα. Μάλιστα αρκετές φορές έχει θεωρήσει άλλες πορνοστάρ πολύ καλύτερες από την ίδια, ενώ τις δικές της σκηνές τις θεωρεί βαρετές.

Στην ερώτηση «ποια ταινία της πιστεύει ότι είναι η πιο δημοφιλής στο κοινό» η Λίζα Αν επιμένει ότι σταθερή αξία είναι το MILF. Μάλιστα όπως αναφέρει, ετοιμάζεται να γράψει και ένα βιβλίο σχετικά με την εξέλιξη του MILF στην παγκόσμια βιομηχανία πορνό. «Γύρω στο 2005, ήταν όταν οι άνθρωποι άρχισαν να μιλούν γι 'αυτό, το 2006, κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο και απέκτησε το δικό του κοινό. Γύρω στο 2008 έπαιξα τον ρόλο της Σάρα Πάλιν στο Who's Nailin' Paylin? Και είδα τη δημοτικότητα μου να ανεβαίνει»

Οσο για της αρέσει να είναι το δημοφιλέστερο MILF στον κόσμο η Λίζα Αν απαντά: «λατρεύω να γυρίζω MILF ταινίες. Είναι διασκέδαση. Κάνουμε καλύτερο σκηνικό απ' ότι κάποια από τα νεότερα κορίτσια. Η βιομηχανία του πορνό σας υποχρεώνει να είστε πιο «επιθετικοί» όταν είστε νεότεροι, αλλά στα MILF είναι τελείως διαφορετικό. Δεν έχει κανένα νόημα για ένα 18χρονο αγόρι να είναι «επιθετικό» με μία 41χρονη γυναίκα, εκεί είναι αυτή η «επιθετική». Παίρνω τον έλεγχο της σκηνής και το βρίσκω χαριτωμένο.»
Για την κρίση υγείας που αντιμετώπισε ο κλάδος σχετικά με τα κρούσματα ΣΜΝ σε πορνοστάρ στο Λος Αντζελες και τη χρήση προφυλακτικών σε ταινίες πορνό η ίδια αναφέρει: «Ξέρετε , είμαστε σε πολύ σημαντική θέση αυτή τη στιγμή , με τα προφυλακτικά να είναι ένα σοβαρό θέμα εδώ στο Λος Άντζελες και με την κρίση της υγείας στον κλάδο. Βρισκόμαστε σε περίοδο αλλαγής και όταν οι άνθρωποι τη δεχθούν θα προχωρήσουμε μπροστά και όλα θα κυλήσουν πολύ ομαλά. Καταλαβαίνω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της λήψης πορνό με προφυλακτικό και καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι εταιρείες παραγωγής σε κάθε επίπεδο. Δεν νομίζω όμως ότι είναι κακή ιδέα η προώθηση της χρήσης προφυλακτικού μέσω του πορνό, γιατί είναι κάτι που , αν το κάναμε και ήταν ακόμα σέξι , οι νέοι άνθρωποι που μας παρακολουθούν θα σκεφτόταν "Ει, αυτοι εξακολουθούν να κάνουν καλό σεξ". Σαφώς σκέφτονται πώς το σεξ είναι καλύτερο χωρίς προφυλακτικά, αλλά δεν συνειδητοποιούν ότι το σεξ απλά φαίνεται καλύτερο γιατί κάποιοι από εμάς είναι ηθοποιοί.»

Τέλος, αναφορικά με το μέλλον της πορνογραφίας η Λίζα Αν εξηγεί: «Υπάρχει μια μετάβαση σε εξέλιξη , αλλά το πορνό δε θα σταματήσει ποτέ. Οι άνθρωποι αγαπούν το πορνό. Μπορεί να δω μια πραγματικά κακή ταινία που δεν είναι πορνό αλλά θα πω στους φίλους μου ότι "αυτή η ταινία θα ήταν φοβερή αν τη γυρνούσαμε ως πορνό". Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να βλέπει κανείς ταινίες με αυτόν τον τρόπο.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου