Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ "στολίζει" τον Αντώνη Σαμαρά


Το πολιτικό θερμόμετρο εν όψει της διπλής αναμέτρησης τον Μάιο και των δημοσκοπικών αποτελεσμάτων που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να καταποντίζεται, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία να χάνει έδαφος έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει επικίνδυνα.Και δεν ανεβαίνει μόνο μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αλλά και μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων.
Αυτό φαίνεται από την ανακοίνωση της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Σαμαρά, η οποία τον κατακεραυνώνει και τον κατηγορεί ανοιχτά για ανευθυνότητα, για παλαιοκομματικές λογικές και οβιδιακή μεταμόρφωση.

Η ανακοίνωση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως η δήλωση Σαμαρά "Μακάρι να είχα και εγώ τέτοια αντιπολίτευση (σαν αυτή που έκανε η ΝΔ το 2009-11)", μας προκαλεί αισθήματα θυμηδίας. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δημιούργησαν από κοινού το ψευδεπίγραφο αντιμνημονιακό κίνημα, κινήθηκαν χέρι για δυο χρόνια και αποτέλεσαν τις διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Αυτό της δραχμής.

Ποιος ξεχνάει την ανεύθυνη αντιπολίτευση 2009-2011, στην οποία ο κ. Σαμαράς έκοβε και ο κ. Τσίπρας έραβε;".

Και συνεχίζουν στην ανακοίνωση αναφέροντας πως πλέον Σαμαράς και Τσίπρας μιλούν εκ του ασφαλούς και συνεχίζουν: "Ο κ. Σαμαράς, μετά την οβιδιακή μεταμόρφωση, ως ευρωπαϊστής πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας, μόλις χθες είπε ότι δεν θα ανεχθεί νέα μνημόνια. Αυτά που τώρα ισχύουν μάλλον θα τα αποδεχτεί σιωπηρά. Δυστυχώς, οι πρωταγωνιστές αυτού του παραλογισμού δεν έχουν καταλάβει ότι στην Ελλάδα του μέλλοντος δεν χωρούν υποκρισίες και τακτικισμοί. Στην Ελλάδα του μέλλοντος δεν χωράνε παλιά υλικά και παλαιοκομματικές λογικές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου