Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Κάντε sexting!!! Ορίστε οι πιο ΚΑΥΤΕΣ συμβουλές για να το κάνετε σωστά...

Θέλετε να περάσετε καλά στέλνοντας μερικά πρόστυχα μηνύματα στο κινητό σας, αλλά ντρέπεστε και δεν ξέρετε τι ακριβώς να γράψετε; Ακολουθήστε τους παρακάτω κανόνες και συμβουλές του sexting και ανάψτε τον όσο ποτέ άλλοτε.

Το sexting είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να εκφραστείτε σε κάποιον που εμπιστεύεστε - προσοχή, η εμπιστοσύνη είναι η πιο σημαντική λέξη σε αυτήν την περίπτωση. Ας παραδεχτούμε ότι δεν μπορείτε να είστε βέβαιη ότι αυτό που εσείς θεωρείτε μια ιδιωτική ανταλλαγή σέξι μηνυμάτων δεν θα καταλήξει να διαβαστεί από όλη την παρέα ή τους συναδέλφους του.

Γι' αυτό, θα πρέπει να τον εμπιστεύεστε πραγματικά! Ας ελπίσουμε ότι δεν έχετε ξεφύγει ήδη από το ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν έχετε αρχίσει να στέλνετε ερωτικές φωτογραφίες... κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχτεί καταστροφικό. Μπορεί να ακούγομαι συντηρητική, αλλά το sexting καλύτερα είναι να γίνεται ανάμεσα σε ζευγάρια που έχουν σχέση - αλλά εσείς αποφασίζετε.

Συμβουλές και κόλπα για πετυχημένο sexting

Αν είστε έτοιμη και αποφασισμένη, ακολουθήστε αυτή τη λίστα από συμβουλές και κόλπα για να βεβαιωθείτε ότι θα απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την εμπειρία του sexting!

Φτιάξτε το σκηνικό - Μια συνομιλία σεξουαλικού περιεχομένου μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους και είναι στο χέρι σας να επιλέξετε το σωστό δρόμο από την αρχή.

Τι θέλετε; Ρομάντζο και αισθησιασμό; Ωμό, ζωώδες πάθος; Kinky και προκλητικά μηνύματα; Ο συνομιλητής σας θα ακολουθήσει την πορεία που θα προτείνετε, αρκεί να φτιάξετε το σκηνικό λέγοντάς του πώς νιώθετε, τι σκέφτεστε, τι θα θέλατε να κάνατε τώρα! Ξεκαθαρίστε ότι κάνετε sexting - Μην αφήνετε περιθώρια για παρεξηγήσεις ή αμήχανες στιγμές. Ξεκινήστε τη συνομιλία σας με τον τρόπο που θέλετε να τη συνεχίσετε και πείτε στον παρτενέρ σας τι να περιμένει από το πρώτο κιόλας μήνυμα.

Φανταστείτε τι θα κάνατε αν ήσασταν μαζί εκείνη την ώρα και περιγράψτε του τις σκέψεις σας. Βεβαιωθείτε ότι ξέρει ακριβώς πόσο αναμμένη είστε - πείτε του τι θέλετε να σας κάνει. Τι να γράψετε - Ίσως θέλετε να μοιραστείτε μια φαντασίωσή σας ή να του περιγράψετε ένα ερωτικό όνειρο που είδατε χθες βράδυ, στο οποίο πρωταγωνιστούσε εκείνος φυσικά. Μπορεί να θέλετε να μάθετε τι αρέσει σε εκείνον όταν είναι μαζί σας - να είστε συγκεκριμένη και να κάνετε άμεσες ερωτήσεις - Πώς σου αρέσει να σε φιλάω;

Πού θέλεις να σε φιλήσω; Σου αρέσει αυτό; Μ' αρέσει όταν κάνεις αυτό... κ.ο.κ. Συνεχίστε έτσι και δείτε πού θα σας βγάλει.

Αυξήστε την αναμονή - Αφήστε μερικά πράγματα στην φαντασία.

Αν θέλει να μάθει τι φοράτε, μιλήστε με υπαινιγμούς, αλλά μην του πείτε τα πάντα, επικεντρωθείτε στις σέξι λεπτομέρειες, αλλά μην γίνεστε υπερβολικά ξεκάθαρη -Φοράω εκείνο το χαλαρό μπλουζάκι που φοράω συνήθως στο σπίτι, ξέρεις, εκείνο το σκούρο μοβ. Τα εσώρουχά μου είναι ίδιο χρώμα. Αν φοράω τζιν; Όχι. Σουτιέν; Εσύ τι νομίζεις; Προσπαθήστε να κόβετε τα μηνύματά σας στη μέση, ώστε να χρειαστεί να περιμένει για να διαβάσει το υπόλοιπο... Πείτε του μερικά μυστικά - Κάντε πιο προσωπική τη συζήτηση δίνοντάς του μερικές σέξι πληροφορίες που θα εκτιμήσει. Ήμουν υγρή σήμερα στη δουλειά, σκεφτόμουν συνέχεια το σεξ που κάναμε το πρωί, ήσουν καταπληκτικός!

Έλα αγάπη μου, είμαι στο δρόμο και κάνει παγωνιά, ντύσου καλά, οι ρώγες μου έχουν πεταχτεί έξω! Sexting στο ίδιο δωμάτιο - Ανεβάστε τη θερμοκρασία στέλνοντας σέξι μηνύματα ενώ βρίσκεστε στον ίδιο χώρο μαζί με άλλους ανθρώπους. Μπορεί να είστε για φαγητό με φίλους και να θέλετε να στείλετε μερικά πονηρά sms κάτω απ' το τραπέζι. Ίσως είστε μαζί στο μάθημα, ή σε ένα επαγγελματικό meeting. Μπορεί να είστε στο λεωφορείο ή στο τρένο. Το sexting είναι πολύ ερεθιστικό όταν υπάρχει κόσμος τριγύρω!

Πάρτε το αργά - Δώστε χρόνο σε κάθε μήνυμα, δε χρειάζεται να απαντάτε σε όλα αμέσως... κάντε τον να περιμένει, αυξήστε την ένταση. Σκεφτείτε πριν στείλετε οποιοδήποτε μήνυμα, φτιάξτε το σα να είναι έργο τέχνης, βρείτε κάτι που θα δουλέψει οπωσδήποτε. Δεν είναι το ίδιο με τα συνηθισμένα μηνύματα, στα οποία μπορείτε να γράψετε ό,τι σας κατέβει στο μυαλό. Χαλαρώστε και απολαύστε το με την ησυχία σας.

Γίνετε δημιουργική.

Μην τα δίνετε όλα με τη μία - Όπως με όλα σ' αυτή τη ζωή, τα πράγματα έχουν καλύτερη γεύση όταν πρέπει να περιμένετε ή να εργαστείτε για να τα κερδίσετε. Έτσι και με τις σέξι περιγραφές σας ή τις εικόνες που μπορεί να θέλετε να στείλετε - δώστε για αρχή ένα μόνο δείγμα και αφήστε τη φαντασία του να κάνει τα υπόλοιπα. Θα είναι πολύ πιο συναρπαστικό και για τους δυο σας. Κάντε του λίγο τη δύσκολη...

Αναπτύξτε το δικό σας πρόστυχο λεξιλόγιο - Εκμεταλλευτείτε τον περιορισμένο χώρο του sms και φτιάξτε πρωτότυπες συντομογραφίες. Θα δυσκολευτεί λίγο παραπάνω να καταλάβει τι εννοείτε, αλλά αυτό θα προσφέρει περισσότερη ένταση και ενθουσιασμό.

Αν γνωρίζεστε καλά μεταξύ σας, το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Μπορείτε να επινοήσετε μικρά κωδικά ονόματα για τα πράγματα που σας αρέσουν. Πείτε τι κάνετε - Αν πραγματικά δεν ξέρετε τι να γράψετε, απλά πείτε του τι κάνετε - Βάζω το χέρι μου κάτω από τη φούστα, περνάω τα δάχτυλά μου μέσα από το εσώρουχο. Είμαι υγρή! Γίνετε όσο πιο περιγραφική τολμάτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου