Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Τα Καποδιστριακά Ιδρύματα, τα site και οι κερδοσκόποι...και η βίλα !!


Σε πλήρη εγκατάλειψη η βίλα Ζυμβρακάκη στην οδό Ασκληπιού στο Ναύπλιο για μια ακόμα φορά, Αρχικός στόχος ήταν να διατηρηθούν τα αρχεία του Κυβερνήτη Καποδίστρια, και να φυλαχθούν για τους επισκέπτες, διαφήμιζαν επίσης ότι το σπίτι αυτό είναι ανοιχτό για το κοινό και μάλιστα με συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας και με υπάλληλο (ξεναγό) κάτι που στο τέλος και μετά το πέρας των εκλογών δεν λειτούργησε ποτέ.
Να σημειωθεί ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος και ο νέοεμφανιζόμενος Παναγιώτης Αναγνωσταράς «βομβάρδιζε» κάνοντας αντιπολίτευση στον Κώστα Χαραμή – τότε Δήμαρχο Ναυπλίου - για την κακή συντήρηση του χώρου με εκτεταμένες αναφορές και φωτογραφικό υλικό στον περιφερειακό τύπο
Κατάφερε με την εκλογή του να κάνει επισκευή στο κτίριο τελικά και να φτιάξει εν μέσω εκλογών το εγκαταλελειμμένο σπίτι του Καποδίστρια δίνοντας και άδεια για δημιουργία καφετέριας με τις προϋποθέσεις όμως να δημιουργηθεί παιδική χαρά.

Δυστυχώς σήμερα έχει δημιουργηθεί παιδική λύπη (και όχι χαρά) καθώς και το σπίτι του Καποδίστρια είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Η αδιαφορία στο μεγαλείο της! 


Εκμετάλλευση στο έπακρον μιας και ουδέποτε έχει λειτουργήσει αφού οι εκδηλώσεις οργανώνονται μέσω διαδικτύου πλέον και μάλιστα από γυναίκα, σημερινό στέλεχος του ΔΟΠΠΑΤ. Με την ευλογία του Δημάρχου ενός ανθρώπου που κρατά το τιμόνι του εναπομείναντα συνδυασμού του τότε πετυχημένου Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

                                                                          www.panargolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου