Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ 2-0


Το τρένο της Ερμιονίδας αυτή την εβδομάδα άλλαξε μηχανοδηγό και ο Αργύρης Σχοινάς έδωσε την θέση του στον
Κώστα Βλαχόπουλο ο οποίος με δύο τορπίλες ανατίναξε τα δίχτυα των γηπεδούχων στέλνοντας την Ενωση ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του τετάρτου ομίλου της Γ Εθνικής.

Αναλυτικά

Στο 20' δύσκολη απόκρουση του Κυριακόπουλου σε δυνατό σουτ του Carlos. Στο 28’ Η Παυλερού ακύρωσε γκολ του Βλαχόπουλου γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ. Η φάση ξεκίνησε όταν ο Σταικος εκτέλεσε φάουλ , ο Τσώνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία .Στο 33' Δυνατό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα λίγο άουτ. Στο 45’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Βιτάλι, άνοιξε την μπάλα για τον Ταχματζίδη που από δεξιά μπήκε μέσα στην περιοχή και ενώ είχε δύο συμπαίκτες να περιμένουν τον Βιτάλι και το Χελά, πλάσαρε άσχημα άουτ τετ α τετ με τον Πονηρό. Στο 46' λεπτό δυνατό σουτ του Συμελίδη απέκρουσε σωτήρια ο Κυριακόπουλος. Στο 54’ λεπτό ο Βλαχόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-1. Στο 59’ λεπτό σέντρα του Σαμαρά από αριστερά η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου θα βρεθεί ο Βλαχόπουλος και σαν σε προπόνηση θα διπλασιάσει τα τέρματα της Ερμιονίδας και τα προσωπικά του. Στο 69' λεπτό φάουλ Δήμα διώχνει σε κόρνερ με το χέρι ο Κυριακόπουλος, Στο 90' Σουτ Σπανού από το ημικύκλιο, ο Πονηρός απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 91' Κεφαλιά - πάσα Μπιμπίρη, προβολή Μπεγέτη από κοντά άουτ.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Παπανικολάοου , Σαμαράς, Τσώνης , Ιασωνίδης,. Κιοσσές Στάικος, Συμελίδης ( 88’ Μουκίδης) , Carlos ( 62’ Μαυρόπουλος) , Δήμας ( 80’Σχοινάς), Βλαχόπουλος.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ( Δημήτρης Τσάκωνας) Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Μπαστακός, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Σπανός, Ταχματζίδης( 70’ Κουλουράς) , Βιτάλι, Τσουλάκος ( 11’ λ.τρ Μεσκούρης), , Χελάς ( 77’ Πουλάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου