Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Παναγιώτης Περιβολάρης - Από την "Κίνηση" στη "Συμμαχία Πολιτών" ;



ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΚΙΝΗΣΗ'' ΣΤΗ ''ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ;

''Μα καλά εσύ που ήσουν υποψήφιος με την ''κίνηση πολιτών'' και τις 2 φορές, είναι δυνατόν να είσαι τώρα υποψήφιος με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»';;''

''Άλλαξες;'', ''Τί κοινό υπάρχει;''

Αυτά ήταν περίπου τα πρώτα σχόλια όταν ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να στηρίξω, και να είμαι υποψήφιος με τον Βασίλη Νανόπουλο και τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Μα και φυσικά δεν άλλαξε τίποτα. Νιώθω και είμαι μέλος της «Κίνησης Πολιτών», όπως πιστεύω νιώθουν και τα υπόλοιπα μέλη που σήμερα είναι υποψήφια σε διαφορετικούς συνδυασμούς.

Επίσης η «Κίνηση Πολιτών» με απόφασή της δεν συμμετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ακόμα πιστεύω ότι τα κόμματα δεν έχουν θέση στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ακόμα πιστεύω ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον κάθε σχηματισμό.

Ακόμα πιστεύω ότι το πρόγραμμα ενός συνδυασμού είναι αυτό που σε σπρώχνει να θες να βοηθήσεις κι εσύ όπως μπορείς.

Ακόμα πιστεύω ότι ο επικεφαλής πρέπει να εμπνέει όραμα και σιγουριά.

Ακόμα πιστεύω ότι ο πρώτος μεταξύ ίσων δεν πρέπει να μένει στο απυρόβλητο αλλά να κρίνεται για το έργο του. Είμαι πεπεισμένος ότι η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» απαρτίζεται από άτομα προερχόμενα από όλους τους πολιτικούς χώρους, ο καθένας με την προσωπική του διαδρομή.

Τα άτομα αυτά είναι ικανά να προσφέρουν το ''νέο'' αλλά και το ''αποτελεσματικό'', ο κάθε ένας στον τομέα γνώσης και δράσης του.

Το πρόγραμμα της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» έχει προκύψει μέσα από συλλογική δουλειά, είναι ολοκληρωμένο, δίνει λύσεις στα προβλήματα, εμπνέει σιγουριά, αισιοδοξία και θα συζητηθεί έντονα σε λίγες μέρες, όταν και θα γίνει η επίσημη ανακοίνωσή του.

Σε ό,τι αφορά στον επικεφαλής της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», Βασίλη Νανόπουλο, είναι ένας συμπολίτης μας δοκιμασμένος και επιτυχημένος, τόσο επαγγελματικά όσο και θεσμικά, ο οποίος μπορεί με τη βοήθεια όλων μας να αλλάξει ριζικά, προς το καλύτερο, την καθημερινότητα σε ολόκληρο το Δήμο μας.

Περιβολάρης Παναγιώτης,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» για το Δήμο Κορινθίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου