Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η απάντηση Σαμαρά στον Τσίπρα για τη «Νέα Ελλάδα»





Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης η προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού Χώρας, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ Σαμαράς έστειλε μήνυμα βέβαιης νίκης της παράταξής του για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, απαντώντας με το σύνθημα «Νέα Ελλάδα» ενάντια στις όποιες πεποιθήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ και δη του κ Τσίπρα, ο οποίος με κάθε τρόπο υπονομεύει την πρόοδο και την εξέλιξη της Χώρας σε ένα κομβικό σημείο για τη σταθεροποίησή της στην Ευρωζώνη.

Η Ελλάδα τόνισε χρειάζεται όλους τους Έλληνες, είναι μία Ελλάδα ευθύνης για όλους. Εχθρός αυτής τόνισε είναι η χαλαρότητα και η τακτική του «δε βαριέσαι». Σε έντονο κλίμα ενθουσιασμού και απευθυνόμενος στο πλήθος που τον καταχειροκροτούσε ζητούσε να βάλει αυτό την υπογραφή του στην ιστορία που τώρα γράφεται.

Έκλεισε λέγοντας ότι απόψε από την καρδιά της Πελοποννήσου, από την Τρίπολη, δόθηκε το προμήνυμα νίκης, ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να δοθεί μήνυμα νίκης στα νέα παιδιά για να δουν ότι μπορούν να κρατήσουν τη σημαία μεταρρύθμισης στην Ελλάδα.

Το Πνευματικό Κέντρο ήταν κυριολεκτικά κατάμεστο μέσα και έξω, ενώ τα συνθήματα νίκης δεν έπαψαν να ακούγονται καθ’ όλη τη διάρκεια ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας αγκάλιαζε τους παρευρισκομένους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου