Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ενωτικό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας


Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε, μέσα σε ενωτικό και πανηγυρικό κλίμα, σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν.3852/2010 «Καλλικράτης» η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας όπου εξελέγη το νέο Προεδρείο ως εξής:Πρόεδρος ο κ. Δημαράκης Αριστείδης,

Αντιπρόεδρος η κ. Σιάνα - Γκαμίλη Ελένη και
Γραμματέας ο κ. Κρητικός Ανδρέας.

Ακολούθως, σύμφωνα με το άρθρο 74 του παραπάνω νόμου εξελέγησαν τα παρακάτω μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.Οικονομική Επιτροπή:
Πρόεδρος ο κ. Αντωνόπουλος Ιωάννης
Τακτικά Μέλη οι κ.κ. Δημαράκης Ιωάννης, Ντούβαλης Δημήτριος, Φωστίνη-Πουλή Καλλιόπη, Σαράντος Χρήστος, Γεωργόπουλος Ιωάννης και Λάμπρου Αναστάσιος.
Αναπληρωματικά Μέλη οι κ.κ. Ρούσσης Ιωάννης, Μπουρίκας Γεώργιος και Στρίγκου-Φωστίνη Άννα.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής:
Πρόεδρος η κ. Φωστίνη-Πουλή Καλλιόπη,
Τακτικά Μέλη οι κ.κ. Ρούσσης Ιωάννης, Κρουμπούζος Γεώργιος, Κοτσοβού Μαρία, Μήτσου Κυριακή, Γανώσης Ιωσήφ και Τόκας Αναστάσιος.
Αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Ντούβαλης Δημήτριος, Αποστόλου Παναγιώτης, Σαράντος Χρήστος, Μπαλαμπάνης Χρήστος και Λάμπρου Αναστάσιος.Στη συνέχεια εξελέγησαν οι αντιπρόσωποι του Δήμου Ερμιονίδας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου ως εξής:

Από την συμπολίτευση ο κ. Ρούσσης Ιωάννης με αναπληρωματικό τον κ. Αποστόλου Παναγιώτη και από την αντιπολίτευση ο κ. Γανώσης Ιωσήφ με αναπληρώτρια την κ. Σιάνα - Γκαμίλη Ελένη.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συνεργασίας, συναίνεσης και διάθεσης για προσφορά από όλα τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου