Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Eπιστρέφει ο Σπύρος Χαριτάτος στην πρωινή ζώνη του ALPHA


Από αυτό το Σάββατο το πρωί, από τις 8:00 έως τις 10:00, ο Σπύρος Χαριτάτος, μαζί με μία νεανική δημοσιογραφική ομάδα, καταγράφουν και παρουσιάζουν την επικαιρότητα στην ''Πρωινή ενημέρωση'' του ALPHA: Ρεπορτάζ, ειδήσεις, εξελίξεις, συνεντεύξεις, απευθείας συνδέσεις από κάθε σημείο της χώρας και το εξωτερικό, αναδεικνύουν όσα μας απασχολούν. Στην εκπομπή θα συμμετέχουν και δημοσιογράφοι από το δελτίο ειδήσεων του Alpha.και με ρεπορτάζ από την Πελοπόννησο σε συνεργασία με τον Άγγελο Δρίτσα του MAXDIGITAL    

Ο ίδιος ο παρουσιαστής αναφέρει στο Δελτίο Τύπου που στάλθηκε στα Μέσα: «Είναι μια ευκαιρία μέσω της τηλεόρασης να αναδείξουμε συμπεριφορές, παρεμβάσεις και εθελοντικές πράξεις που μας ωφελούν ή οφείλουν να αναγνωριστούν, αλλά και αδράνειες, κενά του παρελθόντος ή αδυναμίες που μας έφεραν σε μία δύσκολη θέση, τον κάθε ένα ατομικά αλλά και ως κοινωνία, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αν ταπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας. Δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική κρίση, αλλά και στην κρίση των θεσμών, στον τρόπο που σκεφτόμαστε, που βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας, που αντιδρούμε στα ερεθίσματα της καθημερινότητας και τα αντιλαμβανόμαστε τώρα πιο πολύ να ξεπροβάλλουν ως πρόβλημα, ενώ τα βιώναμε ανέκαθεν.

Είναι ευκαιρία να δούμε μία άλλη χρήση της τηλεόρασης, πιο κοντά στον τηλεθεατή. Στην ουσία, αν μπορούσαμε να αντιστρέψουμε τους όρους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία, ο τηλεθεατής να είναι η τηλεόραση και όχι η τηλεόραση να ορίζει τον τηλεθεατή. Είναι μία ευκαιρία που δίνεται σε όλους μας να ξαναδούμε το μέσο ως μέσο επικοινωνίας και ανθρώπινης επαφής και όχι απλώς ως μέσο εκπομπής μηνυμάτων, εικόνων, αδιαφορώντας ο πομπός κατά πόσο ωφελείται ο δέκτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου