Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ - ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ».




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στην αίθουσα του επιμελητηρίου Αργολίδας η παρουσίαση του προγράμματος πρόληψης του καρκίνου με θέμα«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΤΑΣΗ - ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΑΣΤΩΝ».
Παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ.Νεκτάριος και ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, εκπρόσωπος του Δήμου Νεμέας, το Δ.Σ. του συλλόγου «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», η ομάδα εργασίας του προγράμματος και οι ψυχολόγοι του συλλόγου κυρίες Ελισάβετ Γεωργίου και Εμμανουέλα Κούρου καθώς και πρόεδροι
και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και κοινοτήτων που θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. κ. Νεκτάριος και ουπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης απηύθυναν χαιρετισμό, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο του συλλόγου στο νομό μας.



Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό – καλωσόρισμα της γραμματέως του συλλόγου κας Ελένης Ηλιάδη. Ακολούθως το λόγο πήρε η πρόεδρος κα Χριστίνα Μπαρλιά η οποία έκανε μια μικρή αναδρομή στις δράσεις του συλλόγου τα 21 χρόνια της λειτουργίας του και στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα και τον τρόπο υλοποίησης του στο νομό μας.



Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο και στοχεύει στην ενδυνάμωση και ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας. Υλοποιείται από το Ίδρυμα Μποδοσάκη σε συνεργασία με το Γραφείο Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ και το σύλλογο «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του νομού Αργολίδας στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».



Ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας εργασίας του προγράμματος που αποτελείται από τον Γεώργιο Δωροβίνη μαιευτήρα – γυναικολόγο, τον Αντώνη Λυκάκη, μαιευτήρα – γυναικολόγο, τον Χαρίλαο Μπαρλιά, ακτινολόγο – Ακτινοδιαγνώστη και την Νατάσα Μαρλαγκούτσου, γραμματέα.



Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το γυναικείο φωνητικό σύνολο «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Αγίου Αδριανού με μαέστρο τον κ. Θεοδόση Αντωνιάδη.



Τέλος, τους παρευρισκόμενους δεξιώθηκαν οι εθελόντριες του συλλόγου μας.





Η γραμματέας του προγράμματος

Νατάσα Μαρλαγκούτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου