Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014


«Διαπιστώνω για μία ακόμη φορά, ότι την ώρα ακριβώς που ορισμένοι θα περίμεναν ότι η Ελλάδα θα έχει απολέσει το ηθικό της και τις δυνάμεις της εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, οι Ένοπλες Δυνάμεις υπενθυμίζουν σε όλους ότι η πατρίδα είναι όρθια και αξιοπρεπής. Υπενθυμίζουν επίσης ότι το έμψυχο δυναμικό που υπηρετεί, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό του στην πατρίδα. Αυτήν την μεγάλη προσφορά τη βλέπουμε όλοι και την αναγνωρίζουμε όλοι.
Και είχα την ευκαιρία, μετά την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωσή μου, να συγχαρώ τους επικεφαλής για το έργο τους και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους με την ίδια αφοσίωση, δίνοντας παράδειγμα για τις αξίες του καθήκοντος, της υπερηφάνειας και της σκληρής προσπάθειας στην ελληνική κοινωνία. Την εφαρμογή αυτών των αξιών σε όλους τους τομείς χρειάζεται η πατρίδα για να σηκωθούμε πάλι».
Δήλωση κατά την επίσκεψη στην 1η Στρατιά, στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε/ΕΣΕΕ), καθώς και στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου