Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Επισκέψεις - συγκεντρώσεις του υποψήφιου βουλευτή Κορινθίας Δημήτρη Βλαχόπουλου Ορεινή Κορινθία




Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα, υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των χωριών της ορεινής Κορινθίας τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο και τον υποψήφιο Βουλευτή Κορινθίας Βλαχόπουλο Δημήτρη.
Οι Συναγωνιστές, εν μέσω χειροκροτημάτων ολοκλήρωσαν τις ομιλίες τους και έστειλαν μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, πιο δυνατή από ποτέ, παρά τις άνανδρες δολοφονίες, και τις άδικες και αντισυνταγματικές, εντελώς παράνομες προφυλακίσεις, αλλά και την ολοκληρωτική φίμωση από τα κανάλια του καθεστώτος.


Εμείς στεκόμαστε εδώ, ισχυρότεροι από ποτέ, και η Νίκη μας ανήκει, τόνισαν.
Κάλεσαν τον Λαό της Κορίνθου σε αγωνιστική εγρήγορση και ζήτησαν να δηλώσουν εκλογικοί αντιπρόσωποι, ώστε να στελεχώσουν τα εκλογικά τμήματα και να διαφυλάξουν την ψήφο των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ζήτησαν επίσης να μαυρίσουν τους δυνάστες που κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία και έριξαν την χώρα μας στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων.
Ο υποψήφιος Βουλευτής Δημήτρης Βλαχόπουλος δεσμεύεται, πως μέσα στις επόμενες ημέρες, θα καταθέσουμε στα ΜΜΕ το πρόγραμμα του κόμματος μας για τα βασικά και χρόνια προβλήματα του νομού Κορινθίας.Σοφικό Κορινθίας
Με μεγάλη συμμετοχή φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η ομιλία των Συναγωνιστών Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, πρώην Βουλευτή και υποψήφιο Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, και του υποψήφιου Βουλευτή Κορινθίας Δημήτριου Βλαχόπουλου στο Σοφικό Κορινθίας.
Την ομιλία άνοιξε ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, όπου και έκανε σαφές ότι εμείς δεν πουλιόμαστε, εμείς μείναμε πιστοί στην Ιδέα μας και την υπόσχεση που δώσαμε στον Ελληνικό Λαό και γι αυτό ακριβώς τον λόγο μας έκλεισαν φυλακή και φίμωσαν τον Αρχηγό μας και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές μας.
Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Δημήτρης Βλαχόπουλος όπου ανέλυσε τις θέσεις και το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής στα καίρια ζητήματα που αφορούν τους πολίτες και την Ελληνική κοινωνία.
Έκανε σαφές πως σε αυτές τις εκλογές είναι δεδομένο πως η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μεγάλος νικητής αφού ενάντια σε όλους τους ανέμους, αντέξαμε, και ΕΜΕΙΣ με τις αδέσμευτες και ελεύθερες Εθνικιστικές μας ψήφους προκαλέσαμε την κατάρρευση της χούντας Σαμαρά.
Για την Κορινθία, ο υποψήφιος Βουλευτής
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
Υ.Γ. Ο Δημήτρης Βλαχόπουλος ήταν μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, μόνιμος κάτοικος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Είναι μέλος της Κ.Ε. του κόμματος "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ενώ έχει την ευθύνη της Κεντρικής διοίκησης, καθώς και την οικονομική Διεύθυνση του Κινήματος. Είναι εκδότης της Εθνικής εφημερίδος "ΕΜΠΡΟΣ".