Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Για τη Συρία αναχώρησε εσπευσμένα ο Πάνος Χαρίτος, δεν άντεξε άλλο τους πολιτικούς

Στο πρώτο αεροπλάνο με προορισμό το Λίβανο επιβιβάστηκε τα ξημερώματα ο Πάνος Χαρίτος. Ο παρουσιαστής του χθεσινοβραδινού ντιμπέιτ, θα συνεχίσει το ταξίδι του οδικώς προς την πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό, με σκοπό να καλύψει εθελοντικά τα τεκταινόμενα στην εμπόλεμη ζώνη.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος και πρώην πολεμικός ανταποκριτής έφυγε τρέχοντας από το ραδιομεγάρο της ΕΡΤ δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής μονομαχίας ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, φωνάζοντας «Δεν τους αντέχω άλλο, πάω πίσω στον πόλεμο».

Όπως αναφέρουν κοντινά πρόσωπα του κ. Χαρίτου, ο παρουσιαστής δεν άντεξε άλλο τις ανούσιες συζητήσεις, την πλήρη κατάργηση κάθε έννοιας του χωροχρόνου, καθώς και την αργή ομιλία του Μάκη Γιαμπαζόλια, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ολοκλήρωσε την τελευταία του ερώτηση μόλις πριν λίγα λεπτά. Περισσότερο ωστόσο ταράχτηκε με τα ανούσια χαμόγελα των δυο πολιτικών, οι οποίοι όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, συνέχιζαν να κοιτάζουν επίμονα τον δημοσιογράφο χαμογελώντας, ακόμα και κατά τη διάρκεια των break.

Οι αναφορές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη διαφορά ύψους με τον Αλέξη Τσίπρα, αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Πάνος Χαρίτος έκλεισε άμεσα εισιτήρια και αναχώρησε δίχως καν βαλίτσες με προορισμό τη Συρία, απαντώντας σε όσους τον ρωτούσαν πως «χίλιες φορές να πετάνε βόμβες πάνω από το κεφάλι μου, παρά να ξαναδώ αυτούς τους δυο να χαμογελάνε χωρίς λόγο».

tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου