Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Βασίλης Σιδέρης: Η Νέα Δημοκρατία τώρα δικαιώνεται


Τα τελευταία χρόνια η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας πολεμήθηκε και λοιδορήθηκε όσο κανένα άλλο πολιτικό κόμμα. Επί 2 χρόνια προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης εν μέσω μιας εθνικής οικονομικής κρίσης. Φτάσαμε στο σήμερα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουμε τις λάθος πολιτικές δεκαετιών. Και μαζί με αυτές την καταστροφική πολιτική του τελευταίου 8μήνου που ακολούθησε η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Με τον πρωτογενή τομέα να δέχεται φοροκαταιγίδα, με τους εμπόρους κατεστραμμένους εξαιτίας των κεφαλαιακών ελέγχων, με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, με την ανεργία να καλπάζει, ειδικότερα στους νέους και με μηδενικές επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα για τη χώρα.

Και όμως η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στέκεται όρθια και κοιτάει κατάματα τον λαό. Γιατί είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να εγγυηθούμε ασφάλεια και ανάπτυξη στη χώρα μας. Που έχουμε πλάνο σταθερής διακυβέρνησης. Για να ξαναμπεί η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και να φύγει από το τέλμα που την οδήγησαν οι λάθος πολιτικές. Συμμεριζόμαστε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Που δεν καταφέραμε να πείσουμε τον ελληνικό λαό να γυρίσει την πλάτη του στον λαϊκισμό. Αλλά επιλέξαμε να πούμε την αλήθεια και το πληρώσαμε. Δεν είπαμε εμείς στον λαό πως λεφτά υπάρχουν το 2009, ούτε πως μπορούμε να σκίσουμε τα μνημόνια ελαφρά τη καρδία που υποσχόταν στον λαό ο κ. Τσίπρας στις προεκλογικές του ομιλίες. Και σήμερα έρχεται η σκληρή διαπίστωση από τους ίδιους τους πολίτες. Χρειάζεται σχέδιο εθνικής σωτηρίας και όχι ψεύτικα λόγια. Ειδικότερα η Αργολίδα γνωρίζει τους αγώνες που έχει δώσει η παράταξή μας για την Ελλάδα και για τον τόπο μας..

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στο δίλημμα, σταθερότητα ή χάος. Μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που παρακολουθούμε στα υπόλοιπα κόμματα, είναι επιτακτική ανάγκη η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία. Με αίσθημα Εθνικής ευθύνης, με μοναδικό γνώμονα το καλό της Πατρίδας και των πολιτών, κοιτάμε μπροστά!
Βασίλης Σιδέρης
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας
Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου