Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Οικογενειακη έξοδο στη Καλαμάτα


Αποτελούν ένα από τα πλέον προβεβλημένα ζευγάρια της ελληνικής show business. Και, χωρίς καμία αμφιβολία, το πιο ροκ. Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια είναι εκρηκτικοί χαρακτήρες και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που έχουν ταιριάξει τόσο καλά μεταξύ τους.





Οι δυο τους προσπαθούν, όσο αυτό είναι εφικτό, να κρατούν την προσωπική τους ζωή όπως ορίζει η λέξη και επιδιώκουν να μη βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που αφορούν στη σχέση και την οικογένειά τους. Ακόμη και στις δημόσιες εξόδους τους ήταν εμφανής η διάθεσή τους να κρατούν χαμηλούς τόνους και να περνάνε, όσο είναι δυνατόν, απαρατήρητοι.
Η «είδηση», λοιπόν, που κυκλοφόρησε προ ημερών και «ήθελε» το ζευγάρι να τραβάει δρόμους χωριστούς προκάλεσε έκπληξη, ερωτηματικά και μεγάλο ενδιαφέρον.



Κι αυτό γιατί στα πέντε χρόνια που ο μουσικοσυνθέτης και η παρουσιάστρια είναι παντρεμένοι δεν υπήρξε η παραμικρή ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση τους.
Πολύς κόσμος, γνωστοί, φίλοι, δημοσιογράφοι, θέλησαν να προσεγγίσουν το ζευγάρι για να μάθουν αν υπήρχε έστω και ψήγμα αλήθειας στη φήμη που κυκλοφόρησε.



Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια βρίσκονταν για διακοπές στην Καλαμάτα όταν πληροφορήθηκαν ότι... χωρίζουν. Αρχικά δεν θέλησαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο, αφού συνήθως δεν δίνουν βάση σε τέτοια δημοσιεύματα, τα οποία είναι ανυπόστατα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι το ζευγάρι ενοχλήθηκε από την εν λόγω «είδηση» και δεν έχει ακόμη αποκλείσει την περίπτωση να κινηθεί νομικά εναντίον όσων υποκίνησαν αυτές τις φήμες.



Βρήκαν, όμως, έναν δικό τους, ξεχωριστό τρόπο για να διαψέυσουν τις φήμες. Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί με τον 7χρονο γιο του, Ανδρέα, σε εκκλησάκι της Καλαμάτας, όπου η Αννίτα βάφτισε την κόρη του φίλου της, διαιτολόγου, Γιώργου Λεοντίου. Η εμφάνισή τους ήταν η πιο αποστομωτική απάντηση, αφού όχι μόνο ήταν συνεχώς μαζί, αλλά έδειχναν και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.
Ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και τρυφεροί μεταξύ τους και κυριολεκτικά δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου