Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ME NEA TMHMATA OI ΣΧΟΛΕΣ CHOY LEE FUT KUNG-FU ΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ


Με δύο νέα τμήματα κάνουν ξεκίνημα την νέα (αθλητική) χρονιά οι σχολές CHOY LEE FUT KUNG-FU Ναυπλίου και Άργους.


Στο Άργος από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζεται το νέο τμήμα SANDA (κινέζικο Κικ Μπόξινγκ) μόνο για γυναίκες. Οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να γυμναστούν σωστά και αποτελεσματικά, να νιώσουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση αλλά και να σμιλέψουν το σώμα τους μέσα από τεχνικές γροθιών, λακτισμάτων, πάλης αλλά και μέσα από προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης. Το τμήμα θα λειτουργήσει και πρωινές ώρες ύστερα από συνεννόηση με τους προπονητές. Από πέρυσι συνεχίζουν κανονικά το ανδρικό και παιδικό τμήμα
Στο Ναύπλιο από Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει ένα νέο ΠΡΟ-ΣΧΟΛΙΚΟ τμήμα KUNG-FU για παιδιά ηλικίας από 3,5- 5,5 ετών. Μέσα από το KUNG-FU το παιδί αναπτύσσει διάφορες ιδιότητες και ικανότητες όπως πειθαρχεία, αυτοπεποίθηση αλλά και σεβασμός προς τον εαυτό του και τους γύρω του και μέσα από τεχνικές που παίρνουν την μορφή παιχνιδιού αναπτύσσει την δύναμη, την ταχύτητα, την αντοχή κ.α.
Την προπόνηση των δύο αυτών τμημάτων την έχει αναλάβει ο Πανόπουλος Βαγγέλης ο οποίος είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο σύστημα CHOY LEE FUT και αναγνωρισμένος προπονητής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις διευθύνσεις και στο site των σχολών.
Ναύπλιο, Αγία Κυριακή, sifu Λαμπάδας Θεόδωρος
Άργος, Θεάτρου 30, sifu Κοκκινάκη Άννα
www.choyleefut.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου